Insula Norge

Af
Hav og fjell

Velkommen til Insula Norge. Vores mål er at inspirere og øge forbruget af havets sunde delikatesser.

Seafood koncernen Insula har sin oprindelse i Norge gennem mærkevareselskabet Lofotprodukt AS.

I dag har vi seafoodselskaber, der dækker hele værdikæden i vores norske portefølje, fra hav til bord. Sammen ønsker vi at inspirere og øge forbruget af havets sunde og bæredygtige delikatesser.

I Norge markedsfører Insula varemærkerne Lofoten, Frøya, Madam Bergen og Berggren.

Insula Norge:


Insulas hvitfiskenheter i Norge:

BesøG Insula Norge

  Insula Sverige

  Af
  test

  Vores passion og mission er at drive udviklingen af seafood kategorien i Sverige. Vi vil opnå dette gennem samarbejde med vores kunder, en bæredygtig og effektiv værdikæde, innovation og inspirerende forbrugerkommunikation.

  I Sverige består Insula af to virksomheder med komplementære roller. Marenor fungerer som partner i udvikling og produktion af kunders egne mærker. Fiskeriets rolle er at drive forbruget, innovationen og markedsføring af seafood i Sverige gennem varemærket Fiskeriet samt direkte salg af frisk fisk.

  Insula Sverige:

  BesøG Insula Sverige

   Insula Finland

   Af
   Insula-FI-produktion

   Velkommen til Insula Finland. Vi udvikler, forædler, markedsfører og sælger friske fisk og forædlede fiskeprodukter til det finske dagligvare- og foodservicemarked under varemerket SJØ.

   Insula Finland har sin fabrik Escamar Seafood i Kuopio, mens administration er beliggende i Helsinki. Vi anvender hovedsageligt norsk laks og opdrættet regnbueørred i vores produktion.

   De vigtigste produkter i vores SJØ-portefølje er varmrøgede og koldrøgede fiskeprodukter, gravet og marinerede fiskeprodukter, portionspakket og friske fisk.

   Produkterne fremstilles efter traditionelle produktionsmetoder bl.a. over åben ild. Alle varmrøgede produkter røges langsomt og nænsomt med ægte røg. Mange mennesker, der arbejder indenfor fiskehandel, synes derfor, at den flammestegete laks fra Escamar, er den bedste på markedet.

   Insula Finland:

   BesøG Insula Finland

    Insula Danmark

    Af
    Insula Danmarks hjertekroge - to fiskekroge, der danner et hjerte

    Velkommen til Insula Danmark. Vores ambition er at være Danmarks seafood leverandør nr. 1 gennem inspiration og udvikling af sunde og bæredygtige produkter til detail, foodservice og horeca. Vi producerer alt fra fersk fisk til fiskepålæg i dåse. Vore produkter markedsføres under følgende brands: Glyngøre, Amanda, Bornholms, Dronningen og Elvira m.fl..

    Insula Danmark har både fersk fisk produktion, fryseproduktion samt køl- og konservesproduktion. Kort sagt dækker vi, sammen med de øvrige nordiske selskaber i Insula, hele værdikæden fra hav til bord. Vi er tæt på fisken og de friske råvarer med fileteringsfabrik i Hvide Sande og konservesfabrik i Frederikshavn samt torskeleverfabrik på Island. 

    Insula Danmark:   

    BESØG INSULA DANMARK

     Kontakt os

     Insula Danmark
     Constantiavej 29
     9900 Frederikshavn
     Danmark

     +45 96 22 15 00

     info@insula.dk

     Sociale medier