Historien om Fiskcentralen AS startede i 1934, da lokale fiskehandlere i Oslo gik sammen om at få bedre adgang til friske fisk. Fiskcentralen blev etableret samme år og er stadig beliggende i Oslo Fiskehall.

I dag er Fiskcentralen Insulas seafood grossist i Oslo. Her får vi daglige leverancer af friske fisk og skaldyr fra hele den norske kyst, som pakkes og sendes til dagligvareforretninger, catering køkkener og Oslos bedste restauranter.

Hovedparten af det, der handles fra Fiskcentralen, er vildtfangede fisk, hovedsageligt af den kortvarige type. Dette er muligt takket være vores daglige kontakt med fiskere, fiskemodtag og opkøbere. Produkterne sælges primært gennem Insulas salgsfirma Lofotprodukt og Sjøfrisk.

Vi sælger fisk og skaldyr året rundt og tilbyder et bredt og spændende udvalg af sushi.
I 2017 åbnede vi Nordeuropas mest effektive sushikøkken med et stærkt fokus på ekspertise, logistik og service.

Vores mål er at levere seafoodprodukter i top kvalitet, så vi kan tilbyde stadigt flere gode og sunde seafoodløsninger.

Fiskcentralen ejer også lager- og logistikfirmaet Keco Logistikk AS og fiskeributikken Andersen Nilsen AS.

Fiskcentralen med datterselskaber blev en del af Insula koncernen i juli 2015.