INSULA stammer oprindeligt fra mærkevareselskabet Lofotprodukt AS i Norge.
I dag består INSULA af en bred vifte af traditionelle og stærke nordiske seafood selskaber og brands.

For at sikre og fortsætte det tætte forhold, som vores virksomheder har til markedet, kunden og forbrugeren, er vores operationelle forretning organiseret i fire kommercielle forretningsområder; Insula Norge, Insula Sverige, Insula Danmark og Insula Finland. Disse forretningsområder har som mål, at være seafood eksperten på deres respektive markeder, inspirere og øge forbruget af seafood.

Insula Hvidfisk er det femte forretningsområde, der har den dedikerede opgave at sikre kvalitetsråvarer til koncernens mange virksomheder. Her er fokus på fiskeren og opkøberen, som er forudsætningen for god kvalitet og regelmæssighed. Insula Hvidfisk står også for en stor del af Insulas eksportsalg udenfor Norden.

Insulas hovedkontor ligger i Leknes på Lofoten, Norge. Her finder du en stor del af virksomhedsledelsen samt vores fælles økonomi- og administrationsfunktioner.
Koncernens enhed for forretningsudvikling og kommunikation er beliggende i Fiskehallen i Oslo.

Insula_Koncernfunktioner_Forretningsområder

Vil du vide mere om Insula?

Læs mere om vores selskaber eller besøg vores nationale websteder for mere markedsorienteret information. Du kan finde links til landsiderne under "Land" øverst til højre på menulinjen.