Conchilia AS investerer i og ejer en række virksomheder, der producerer og sælger skaldyr, hovedsageligt til det norske købmands- og detailmarked. Hovedaktiviteten er relateret til virksomhederne Hitramat AS, Seashell AS og Åkra Sjømat AS.

Conchilia og dets datterselskaber blev en del af Insula Group i 2016.

Org.nr. NO 986 850 562

Nogle af vores virksomheder:

Hitramat AS

Hitramats historie startede i 1905 med fiskehandleren Sivert Fjeldvær. Siden da har virksomheden opbygget fangst og produktion af krabbe som dets vigtigste transportør.

I dag er Hitramat Europas største aktør inden for forarbejdning af posekrabbe og håndterer 85 procent af den mængde, der er fanget langs den norske kyst.

Krabbekrodukterne findes i alle købmandsforretninger i Norge. Derudover eksporteres ca. 40 procent af vores produkter med Frankrig som det største marked.

Vi er stolte af at sige, at vi leverer produkter af højeste kvalitet, at vi høster på en bæredygtig måde, og at vi konstant udvikler en arbejdsplads, der er en hjørnesteinsvirksomhed i vores kommune.

Vi har mange fleksible og dedikerede medarbejdere, der hver dag sender sunde og velsmagende produkter til forbrugerne.

Parmesan kommer fra Italien. Champagne kommer fra Frankrig. Krabbe kommer fra Hitra.

Find inspiration og opskrifter på krabbe.no.

Seashell AS

Seashell er et salgs- og produktionsselskab for fisk og skaldyr beliggende på Nordyrøy i røya kommune.

Vi primære målgruppe er internationale hoteller, restauranter og catering (horeca).

Vores selskab blev grundlagt i 1997 med tanke på at  udnytte nye arter fra kystnære farvande og vi har hele vejen været førende indenfor salg af levende kammuslinger.

Vores vigtigste drivkraft er at levere kvalitetsprodukter til verdens bedste kokke.

Vores styrker er stor viden om gode råvarer og en forståelse af, hvad markedet ønsker.

Vi er omkring otte fuldtidsansatte og er en vigtig arbejdsplads i et lille samfund. Vi har stor tro på, at vildfangede kvalitetsprodukter har et stort markedspotentiale i fremtiden.

Åkra Sjømat AS

Åkra Sjømat AS blev grundlagt i 1992 af Svein og Heidi Torsen. Det var en familievirksomhed, der beskæftigede sig med rensning af krabber. Virksomheden har været igennem en stor udvikling. I dag har vi landing af fisk og skaldyr, et anlæg til rensning af krabber, et rejepakkeri og et lokalt fiskeudsalg.