Nordic Group AS er et aktivt seafoodselskab med  lange traditioern for at betjene producenter langs Norges kyst og med et omfattende netværk af tilfredse kunder over hele verden. Virksomheden handler med fisk og skaldyr til eksportmarkedet og har etableret et solidt netværk af seafoodleverandører langs hele Norges kyst, hvor hovedparten er i Nord-Norge.

Virksomheden blev grundlagt i 1967 i Trondheim som et kooperativ for eksport af fiskeprodukter fra førende hvidfiskeoperatører beliggende langs kysten af ​​Nord-Norge. Under ledelse af Oddleiv Korsnes modtog virksomheden en eksportlicens til USA i 1968, som straks blev hovedmarkedet for filetblokke og nye produkter til cateringmarkedet.

Fokuset skiftede gradvist til catering- og detailhandlen med nye kunder på det britiske og franske marked udover USA.

Over tid har ny teknologi og forbedret logistik gjort produktion og salg af friske filetprodukter mere rentable for branchen, og i 2004 begyndte Nordic Group at sælge friske fiskeprodukter. Siden da har eksport af frisk fisk og filetprodukter udover kongekrabbe været hovedaktiviteten sammen med fortsat eksport af frosne filetblokke.

Nordic Group blev en del af Insula koncernen i august 2017.

Org.nr. NO 976 578 988