Amanda Seafoods A/S producerer og markedsfører et bredt sortiment af fiskepålæg, som vi med stolthed har leveret til dansk detail, foodservice og industri siden 1916 under varemærkerne Amanda og Dronningen.

I 2019 har Amanda Seafoods A/S overtaget de kendte varemærker Bornholms og Glyngøre – begge bærer titlen ”Leverandør til Det Kgl. Danske Hof”.

Ambitionen er at fastholde positionen som Danmarks seafood leverandør nr. 1 og inspirere danskerne til at spise meget mere fisk. Med stor motivation, nysgerrighed og fiskefaglig stolthed sammensættes det bedste seafood sortiment i alle kategorier.  

Høj kvalitet, innovation og vækst er Amandas styrke og drivkraft.

Hos Amanda Seafoods er der ledelsesmæssigt plads til, at alle medarbejdere kan sætte deres eget fingeraftryk på succesen. Amanda er den bedste arbejdsplads for dem, som kan og vil og har vedholdenhed og vilje til at vinde kundernes gunst.

Amanda Seafoods blev i januar 2017 en del af Insula koncernen. Et nyt og spændende kapitel, der har givet adgang til det ypperste indenfor seafood i én samlet værdikæde.    

CVR 20007117