Escamar Seafood Oy udvikler, fremstiller, markedsfører og sælger friske og forarbejdede fiskeprodukter til detailhandelen og catering.

Vores forarbejdningsanlæg er placeret i Kuopio, hvor både varm- og koldrøget, gravet og marineret laks produceres, både som portionspakninger og frisk fisk.

Vores styrke er vores meget effektive produktion af friske råvarer, som sikrer, at vores kunder hver dag kan sælge varer af høj kvalitet i butikkerne. Samtidig gør vi en betydelig indsats for at tilbyde brugervenlige produkter, som et lette at tilberede.

Næsten 80 ansatte i Kuopio deler arbejdsglæden gennem lidenskab til fisk. Vi ved, hvad en ægte fiskeoplevelse er, og arbejder hver dag for at sikre, at vores ekspertise og viden formidles ud til spisebordet.

I Helsinki har vi et administrations- og salgskontor med syv ansatte.

Historien om Escamar Seafood Oy starter i 1992,  under navnet Kuopion Kalatukku Oy. Navneændringen blev foretaget efter, at virksomheden blev en del af Insula koncernen i juni 2017.

Virksomheden lancerede en ny serie af fisk og skaldyrsprodukter under varemærket SJØ i foråret 2019. Produkterne i SJØ passer godt til nutidens forbrugertrends, der understreger enkelhed, sundhed og ansvar. Produktets råvarer kommer fra rent vand, og produktionen er baseret på etiske værdier, ansvar og viden i den højeste klasse. Varemærket SJØ er vores løfte om kvalitetsprodukter og respekt for oprindelsen.