Marenor AB er en førende seafoodproducent på det nordiske marked med særligt fokus på produktion af dagligvarekædernes​​ egne mærker og produkter til foodservice markedet. Virksomheden har fabrikker på den svenske vestkyst i Kungshamn, Lysekil og Varberg.

Havområderne, der omgiver de nordiske lande, er kilden til Marenors forretning og har været det, siden sidste århundrede. I årene, der er gået, har virksomheden ændret sig, og metoder og produkter er blevet videreudviklet. Men traditionerne og håndværket er det samme. Og frem for alt - lidenskaben for god seafood!

Et af Marenors grundlæggende krav er, at alle produkterne skal komme fra arter og områder med en bæredygtig fiskebestand. Sikkerhed, viden og pleje er vores værdier, som vi værner om. Dette omhandler alt fra miljøvenligt fiskeri og velsmagende produkter til kunderelationer og virksomhedernes sociale ansvar.

Marenor blev en del af Insula koncernen i september 2014 (Marenor AB, derefter Domstein Foods AB) og i maj 2016 (Marenor Varberg, derefter Västkustfilé AB).

Org.nr. SE556430-098501