Amanda Seafoods har indledt et spændende samarbejde med Thorupstrand – et mindre fiskerlaug af 8 kuttere, der fisker kystnært med skånsomme redskaber og som dermed sikrer en bæredygtig drift af fiskeriet og et positivt fokus på den høje kvalitet af fisken ifm. det kystnære fiskeri.

Thorupstrand repræsenterer et unikt og traditionelt fiskeri, der er dybt forankret i lokalsamfundet i det nordvestlige Jylland. De lokale fiskere har for år tilbage dannet et stærkt fiskerlaug, der binder familierne tæt sammen. Alle hjælper uanset alder og de yngre generationer får en naturlig motivation til at føre fiskeriet videre.

Thorupstrand har i de senere år fundet vej til danskernes hjerter bl.a. med dokumentarserien ”Gutterne på kutteren” om livet som fisker på godt og ondt. Denne ærlige skildring har givet Thorupstrand en særlig status og således også et stærkt brand for afsætning af fiskene.

Thorupstrand har opnået den tyske ”Naturland” certificering, som resultat af det skånsomme fiskeri langs den jyske kyst.

Amanda Seafoods skal fremadrettet varetage de salgsmæssige og kommercielle aktiviteter.