Hos Insula er vi ret glade for at formidle vores fiskeviden videre, så flere kan få glæde af den. For nylig var vores Kokkeskole på besøg på Hotel Haraldskær i Vejle, hvor Sinatur hotellerne havde samlet alle sine kokkeelever. Køkkenchef Ninna Bundgaard Christensen havde arrangeret en perfekt dag i hendes nye, flotte køkken, hvor de dygtige kokkeelever omsatte fiskeviden til blændende kulinarisk praksis gennem Insulas kokkeskole.

Kokkeskolen blev faciliteret af vores to dygtige fiskeeksperter: Rikke Stjerne Møller aka Fiskerkonen https://fiskerkonensopskrifter.dk/ og Forretningsudviklingschef Gustaf Olafsson.

Vi var i køkkenet en hel dag med masser af den skønneste, ferske danske fisk. Vi fileterede, rensede og gik amok over komfuret med kuller, hvilling, blæksprutter, krabbekløer, blåmuslinger og fiskefars.

Opgaven var at få velsmagende retter ud af de billigste råvarer fra fiskeauktionen. Det lykkedes til fulde - og eleverne viste, at selv invasive arter og billige fisk kan ende som fantastisk velsmagende måltider, og at man sagtens kan servere stor gastronomi for små penge.

Senere kunne vores dygtige elever da også servere hele 8 forskellige - smukt anrettede - menuer for 28 gæster.

Tak til køkkenchef Ninna Bundgaard Christensen fra Hotel Haraldskær i Vejle - og til Sinatur for det gode samarbejde.

Kontakt Gustaf Olafsson gustaf.olafsson@insula.dk for mere info.