Glyngøre har mixet skipjack-tunens fyldige smag og lyse kød i fine stykker med to slags thai karrysauce: en rød og en grøn. Den røde har en lidt dybere, spicy smag, mens den grønne er mildere og sødere.

Begge har medium styrke og er lette og lynhurtige at tilberede til lækre, sunde måltider sammen med nudler, pasta, ris eller quinoa; gerne mixet med snittede grøntsager, frø eller ristede cashewnødder. Eller måske i en grov sandwich med f.eks. rodfrugter julienne, avocado, frisk koriander og syltede rødløg.

Glyngøre tun i rød/grøn thai karrysauce er spiseklar fra dåsen og giver et ekstra lækkert kick af smag, hvad end de nydes kolde eller opvarmede; som de er eller som en del af et måltid.

Med sit høje indhold af protein og sin lave fedtprocent, bidrager tun til den sunde kost og aktive livsstil. 
Glyngøre tun i rød/grøn karrysauce er MSC-mærket, hvilket betyder, at tunen er fanget under bæredygtige forhold.

Velbekomme! 

Se begge video/opskrifter her: 
Glyngøre Risret med tun i grøn karrysauce (glyngoere.dk) 
Glyngøre Nudler med tun i rød karrysauce (glyngoere.dk)

Glyngøre tun i rød/grøn karrysauce fås bl.a. i Bilka, Meny, Løvbjerg, større Føtexbutikker samt hos Nemlig.com