Hos Insula/Dronningen er bæredygtighed kolde facts om klart havvand – og viljen til sunde fisk lige ind i dit køkken: Vi vil være den ledende aktør indenfor bæredygtig seafood på vores markeder.

Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle bæredygtige produktionsmetoder og emballager og flere bæredygtige produkter; herunder naturligvis økologiske.

Det seneste skud på den økologiske stamme er Dronningen Makrelfilet i økologisk tomatsauce 850 g; målrettet vores foodservice-segment. 

Produktet erstatter den velkendte Makrelfilet i tomatsauce 850 g; smagen er den samme med saftige og fyldige stykker makrelfilet i sødmefuld tomatsauce. Den eneste, men væsentlige, forskel, er, at produktet nu er med økologisk tomatsauce.  

Makrelfilet i økologisk tomatsauce er altid et populært valg. Produktet er delikat og sund velsmag til frokosten - let at anrette, fuldt af smag, rigtig godt til salatbaren og en del af en bæredygtig livsstil.

Makrelfilet i økologisk tomatsauce er nøglehulsmærket, og med sit rige indhold af protein og Omega-3-fedtsyrer underbygger det også en sund kost.

Produktet er allerede på lager.