Vidste du, at Insula både har fiskemodtag, produktionsselskaber og salgsselskaber? Det betyder, at vi har ansatte, som dækker en bred vifte af faglige kompetencer og har et hav af muligheder for den, som ønsker at være med til at fremme seafood industrien.

Hovedparten af vores ansatte arbejder med fødevareproduktion, salg og økonomi. Men vi har også ansatte, som arbejder med forretningsudvikling, markedsføring, produktudvikling og innovation, IKT, kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø. Sammen sørger vi for at levere et spændende seafood sortiment af ypperste kvalitet og tager hånd om fødevaresikkerheden fra fisken fanges til den serveres som et færdigt måltid i restauranten, på hotellet eller i butikken.

Insula er vokset hurtigt. Væksten er primært erhvervet via overtagelse af stærke og traditionsrige seafood virksomheder i Norden. Fra hovedkontoret i Leknes på Lofoten, Norge, drives en række stærke og traditionsrige seafood virksomheder, som alle har til formål, at producere og levere den bedste seafood til kvalitetsbevidste forbrugere verden over.

Insulas virksomheder er en sand rejse gennem nordiske seafood traditioner. Et nordisk fællesskab med stærke seafood kompetencer og fiskefaglig stolthed.

Insula har en visionær ledelse, som har en målrettet vision for nordisk seafood produktion. Insula hylder medarbejdere, der værdsætter kvalitet, hårdt arbejde og som bidrager til et godt og trygt arbejdsmiljø og trives i en hverdag præget af omstilling og vækst.

Vil du vide mere om vores selskaber? Besøg dem under "Vores selskaber".