Andersen Nilsen AS eller Fiskeriet Youngstorget, som virksomheden er kendt som, er en af ​​Oslos bedste fiskebutikker. Fra den lækre fiskedisk får du vildfanget fisk og skaldyr i top kvalitet fra dygtige, servicemindede medarbejdere med en passion for faget. Vi har både serverin og fiskedisk i et unikt lokale i Oslo centrum. Hos os kan du spise noget godt i restauranten eller tage de bedste råvarer med hjem.

Vi driver også franchise på Gardermoen i Oslo og på Flesland i Bergen. Her serveres nogle af vores bedste signaturretter og andre seafoodretter til lufthavne.

Vores kunder spænder fra 25 til 80 år og er mennesker, der er interesseret i kvalitet, et stort udvalg og god service. Vi er et populært sted, hvor alle er velkomne. I vores restaurant finder du forretningsfolk, familier, turister og mange stamkunder.

Vores drivkraft er kærligheden til seafood og at være en af ​​de bedste fiskebutikker i Oslo.

Vi betragter det som vores stolte pligt at varetage og formidle viden om en af ​​Norges vigtigste råvarer gennem tiden - vores fisk. Vi har derfor det standpunkt, at vi primært ønsker at tilbyde vildtfangede fisk, og allerhelst linjefanget, hvor det er muligt. Et tæt samarbejde med vores grossister og leverandører gør, at vi lykkes med det.

Fiskeriet forener mennesker og skaber mindeværdige spiseoplevelser ved at tilbyde verdens bedste råvarer i en uformel og unik atmosfære. Vores medarbejdere har stor viden og lidenskab for seafood, og vi er stolte over at kunne videreføre en lang historie og tradition for fisk og skaldyr på Youngstorget.

Fiskeriet blev en del af Insula koncernen i juli 2015.

Org.nr. NO 990 246 750