Fiskeriet Sverige AB sælger og markedsfører produkter til dagligvarehandelen med forbrugeremballerede produkter, et bredt udvalg af fersk fisk til butikkernes køle- og fiskedisk samt produkter tilpasset kunder i catering. Målet er at blive en anerkendt leverandør i kategorien gennem vores portefølje af brands, kunders egne mærker (PL) og råvarer for at drive og påvirke forbruget af bæredygtig mad fra havet.

Vi ønsker at engagere og bidrage til viden og udvikling i kategorien og derved tilføre merværdi til både kunder, forbrugere og medarbejdere.

På et tidspunkt hvor både miljøet og menneskers sundhed er i fokus, tager Fiskeriet en førende rolle og hæver sit ambitionsniveau gennem omstilling til mere bæredygtig mad. Vi gør dette, fordi havet og vandet - klogt styret - ikke kun er en vigtig kilde til bæredygtige og klimavenlige proteiner, men også fordi råvarerne er velsmagende, sunde og nemme at fremstille.

Vi tilbyder derfor både friske, frosne og færdige seafood produkter, som sammen med viden og inspiration forbedrer madoplevelsen. Vores fokus er på kunden, og vi lægger vægt på tæt kundesamarbejde og et højt serviceniveau.

Fiskeriet Sverige (tidligere Sjöboden Allt i Fisk) blev en del af Insula Group i januar 2017. Fiskeriet Sverige AB fusionerede med Lobster Seafood Sweden AB i 2020 og dannede dermed en bredere produktportefølje, en mere effektiv organisation og flere og bedre synergier gennem etablering af fælles råvareforsyning og personale.

Org.nr. 556549-5727