Fiskeriet Sverige AB sælger og markedsfører produkter til dagligvarehandelen med både forbrugerpakkede produkter og et bredt udvalg af frisk fisk til butikkernes fiskedisk. Målet er at blive det kategoriførende brand af seafood indenfor den svenske detailhandel.

Fiskeriet Sverige AB blev tidligere kaldt Sjöboden Alt i fisk AB, men skiftede navn i 2018. I 2019 blev virksomhedens første produkter lanceret under mærket Fiskeriet.

Fiskeriet er eksperten, der hjælper forbrugeren med at vælge det rigtige blandt havets delikatesser og mærket står for god mad fra havet gennem hele livet. Bæredygtighed er meget vigtig for Fiskeriet, hvor miljø og sundhed er af central betydning for os. Det er vigtigt, at vores kunder altid kan være sikre på, at vores produkter kommer fra bæredygtige bestande og opretholder den højeste kvalitet, og at de produceres på en bæredygtig måde med ringe indflydelse på det ydre miljø.

Gennem Fiskeriet ønsker vi at få flere mennesker til at opdage, hvor varieret, sund og god mad fra havet kan være. Derfor tilbyder vi både frisk, frossen og færdiglavet seafood sammen med viden og inspiration, der højner madoplevelsen. Vi fokuserer på kunden i tæt kundesamarbejde og et højt serviceniveau.

Fiskeriet Sverige (tidl. Sjöboden Alt i fisk) blev en del af Insula koncernen i januar 2017.

Org.nr. 556549-5727