Nyhedsarkiv
Pressekontakt Insula Danmark:
Jesper Kold Sørensen, CEO
E-mail: jesper.kold.soerensen@insula.dk
Telefon: +45 42 13 17 00
Pressekontakt Insula Danmark:
Jesper Kold Sørensen, CEO
E-mail: jesper.kold.soerensen@insula.dk
Telefon: +45 42 13 17 00
Amandas makrelsortiment udvides med ny chilivariant.
Ny litografisk emballage præsenterer Glyngøre kippers flot og stilfuldt på hylden.
Brug hakket laks som et smart bytte-trick til at lave velsmagende mad med mere fisk.
Utraditionelle Cremebidder og delikate Sennepsbidder giver smag for mere fisk.
Lavet af torsk fra bæredygtige fiskerier.
3 klassiske Glyngøre varianter til det professionelle segment.
Insula har ansat Jeanette Forsell for at styrke koncernens bæredygtighedsarbejde.
Den transparente emballage giver et ærligt view på de flotte stykker tun og den enkelte smagsvariant.
– med og uden MSC-certificering.